Van-e mellplasztika részletfizetési lehetőség?

Igen, van arra lehetőség, hogy ne egy összegben, hanem akár több havi részletben fizesse ki a mellplasztika árát. Ez a részletfizetési lehetőség nem mindig ugyanolyan feltételekkel vehető igénybe, mivel nem közvetlenül intézetünk, hanem pénzügyi szolgáltató partnerünk nyújt erre lehetőséget, egy gyors folyósítású személyi kölcsön keretében. A partner pénzügyi tanácsadó segítséget nyújt majd Önnek abban, hogy melyik lehet a legoptimálisabb megoldás az Ön számára, ebben a posztban néhány olyan információt gyűjtöttünk össze, amely támpontot nyújthat a legkedvezőbb konstrukció megtalálásában.

mellplasztika részletfizetésre

A kamat

Talán az egyik legfontosabb tényezője a kölcsönöknek és hiteleknek nem más, mint a kamat. Érdekes módon ma már szinte az ember után dobálják a 0%-os kölcsönöket, amelyeket nem túl szigorú feltételekhez kötve lehet igénybe venni. A mellplasztika árak részletfizetéssel történő kiegyenlítésére érdemes olyan ajánlatot választani, amely 0% kamatot tartalmaz.

A hiteldíj mutató

Régebben nagyon gyakori volt, hogy olyan személyi kölcsönöket ajánlottak, amelyeknek a THM, a teljes hiteldíj mutató 30-40% volt, ami azt jelenti, hogy végső soron ennyivel többet kellett fizetni a hitelre, még akkor is, ha a kamat 0% volt. Ez már változott, a jelenlegi szabályozás szerint maximum 5, 7,5% lehet a THM a lakossági fogyasztási hitelek esetén. Nagyon kedvező ez, hiszen 100.000 forintra vetítve a csak 5750-al többet kell visszafizetni.

A folyósítás ideje

Ha mellplasztika árát részletekben fizeti ki, nem érdemes egy hónapnál korábban felvenni a szükséges kölcsönt. Ma már igen gyorsan elbírálják és folyósítják a kölcsönöket – különösen a „gyorskölcsönöket”.

Pénzintézet

Nem feltétlenül kell olyan pénzintézettel szerződnie, amit nem ismer, vagy nem bízik meg benne teljesen. Ma már minden bank nyújt kedvező feltételekkel személyi hiteleket ügyfeleiknek. Ezekről érdemes beszélni a saját bankjának ügyintézőjével.

Törlesztőrészlet és futamidő

Kiemelt fontosságú, hogy csak úgy vágjon bele egy mellplasztikába, illetve csak úgy vegyen fel a részletfizetéshez kölcsönt, hogy az ne okozzon jelentős anyagi megterhelést. Mivel a legtöbb szabadon felhasználható – tehát a plasztikai műtét árának kifizetésére is használható – kölcsönnél is szigorították a hitelfelvételt és az ajánlatot, így Ön csak úgy kaphat kölcsönt, ha annak törlesztőrészlete nem haladja meg a havi bevételének egy bizonyos százalékát. Ez egy nagyon jó szabályozás, ami megelőzi a rossz döntések meghozatalát.

Érdemes-e részletben fizetni a mellplasztikát?

Ez egy olyan fogós kérdés, amit nem tudunk, és nem is szeretnénk megválaszolni, hiszen Ön tudja csak, hogy melyik a jobb megoldás Önnek. Ha rendelkezésére áll a mellplasztika egyösszegű kifizetésére megfelelő összeg, mérlegelnie kell, hogy felhasználja vagy sem. Amennyiben szeretné inkább a megtakarításait megtartani biztonsági keretnek, akkor lehet, hogy egy közepesen hosszú futamidejű kamatmentes személyi kölcsön jó megoldás lehet. Ebbe a futamidő alatt előtörleszteni is lehet, vagy akár bizonyos idő után végtörleszteni.

Elsősorban azt javasoljuk, hogy kezdjen el érdeklődni klinikánkon, jöjjön el konzultációra, ahol a sebész meg tudja mondani majd, hogy mekkora összegről lesz szó. Ezután még Önnek bőven lesz ideje arra, hogy felmérje a lehetőségeket, és ha szükséges, gondoskodjon a „részletfizetés” megoldásáról is.

Klinikánkon állunk rendelkezésére, érdemes időpontot foglalni, és megbeszélni a részletek szakértő sebészeinkkel, hogy minden kérdésére választ kaphasson!