A mellnagyobbítás árak – mennyibe kerülnek a különböző mellplasztikai beavatkozások?

A mellnagyobbítás árával sokan nincsenek tisztában és ezért nem is mernek álmodozni arról, hogy mellplasztika segítségével érjék el a számukra ideális kebleket, pedig a mellnagyobbítás manapság már anyagilag nem akkora teher. Ha Ön is elgondolkodott már azon, hogy nagyobb, teltebb és feszesebb kebleket szeretne, de egyből elhessegette a gondolatot, mondván, hogy biztosan túl drága, akkor érdemes elolvasnia a cikket, hogy megtudja mi a valóság!

 

A mellnagyobbítás költségei, beavatkozástól függően valóban elérhetik a hat számjegyű összeget, viszont általában nem ez a jellemző. Ráadásul, a mellnagyobbításra és a plasztikai beavatkozásokra érdemes befektetésként tekinteni. Ha megfelelőt szakorvost és beavatkozást választja, sokat spórolhatunk vele! Fontos, hogy a minőséget tartsuk szem előtt, ne pedig a költségeket. Ezért cikkünkben összeszedtük, hogy a melyik mellnagyobbító eljárás mennyibe kerül.

mellplasztika árak

Mellnagyobbítás implantátummal

A mellplasztikai műtétek közül a legismertebb és a leggyakrabban elvégzett beavatkozás az az implantátumos mellnagyobbítás. Ennél az eljárásnál a protézis mérete, formája, összetétele és az anyaga is befolyásolja az árat. Ebből kifolyólag az árkalkulációnál nagyjából egymillió forinttal kell számolni, ami kiegészül még az altatás, konzultációk, vizsgálatok és a klinikai ápolás díjával. Ez az ára kevésbé tűnik soknak, ha figyelembe vesszük, hogy a műtétek akár 20-25 évre is szólhatnak. Főleg, ha arra gondolunk, hogy ennyiért újra komfortosan tudja magát érezni a testében, és újra magabiztos lesz a páciens!

Mellnagyobbítás hyaluronsavval

A hyaluronsavas mellnagyobbítás egy alternatíva azok számára, akik tartanak attól, hogy idegen test, tehát implantátum kerüljön a testükbe. A hyaluronsavas feltöltés nem kerül lényegesen kevesebbe, mint egy implantátumos megoldás. Helyi érzéstelenítéssel zajlik, így nem kell az altatás extra költségeivel számolnunk. A feltöltés 800 ezer és egymillió forint körül van, azonban a feltöltést meg kell ismételni, ami fokozza a költségeket. Ez a megoldást inkább egy rövidebb távú befektetés.

Mellnagyobbítás mellfelvarrással

A mellfelvarrással egybekötött mellnagyobbítás nagyon gyakori. Főleg szülés és szoptatás után, amikor a külső hatások már erősen meglátszanak a kebleken, akkor választják ezt az eljárást a páciensek. Mivel itt egy komplex eljárásról van szó, ezért magasabb összegekkel is kell számolni. Ebben az esetben is megközelítőleg egymillió forint körül alakulnak az árak, annak a függvényében, hogy milyen mellnagyobbító eljárással lesz kombinálva a beavatkozás.

 

Mellfelvarrás

A mellfelvarrás ugyan nem egy mellnagyobbító eljárás, a végeredményt tekintve viszont muszáj megemlítenünk. Mellfelvarrással nem csak a fölösleges bőrszövettől szabadulnak meg a páciensek, hanem újra telt, feszes keblekre tehetnek szert. Ebben az esetben, amikor csak a mell feszesítéséről van szó, nincs szükség semmilyen extra protézisre vagy anyagra. Ennek az ára nagyjából 600-700 ezer forint között mozog.

Mellnagyobbítás saját zsírral

A saját zsírral történő mellnagyobbítás ára nem különbözik az implantátumos beültetéstől. Ilyenkor ugyanis a zsírleszívás költségeivel is számolni kell. Ezzel az előzetes eljárással nyerik ki azt a zsírt, amit később a mellekbe töltenek. Így nem kell implantátumra költeni, viszont olyan, mintha két beavatkozást fizetnénk egyben: egy zsírleszívást és egy mellnagyobbítást. Ennek a fajta beavatkozásnak az ára körülbelül egymillió forint.

A mellműtétek költségei

Amikor a mellműtétek költségeit vizsgálja, akkor érdemes alaposan megnézni, hogy mit tartalmaz a csomag. A beavatkozáshoz sok minden tartozik, ami további költségeket jelenthet. Érdemes olyan helyet keresni, ahol részletesen leírják a tételeket, amit a csomag tartalmaz. A következőkben összeszedtük, hogy azok az elemek, amik rejtett költségként bukkanhatnak fel, ha nem megfelelően választ klinikát:

  • konzultációs díj,
  • klinikai ápolási díj,
  • altatás, ami akár 100-200 ezer forint is lehet,
  • gyógyuláshoz, regenerálódáshoz szükséges eszközök, mint a kompressziós melltartó.

 

Érdemes alaposan utánanézni és átgondolni a klinika és a szakorvos kiválasztását. Egyes helyek kedvezményeket kínálhatnak, például ingyenes konzultációt – ajánljuk a Mellplasztika Centrum weboldalát böngészni! Azonban nem szabad, hogy a kedvezmény csökkentsen a profizmusból. Inkább válasszunk drágább helyet, ahol tudjuk, hogy garantáltan szép eredményeket érnek el. A legtöbb helyen készpénzzel és kártyával is fizethetünk, de az utalást is előnyben részesítik. Általában van lehetőség részletfizetésre, de általánosan le kell tenni egy foglalót már a műtét előtt.